Weekendaanbieding - Geniet van Brabant in een luxe landhuis

Bij deze weekendaanbieding is inbegrepen:

  • 3 overnachtingen in een Luxe Landhuis
  • 1x Koffie/thee met Gebak
  • 3x Luxe broodbezorging
  • 1x Gratis fiets/wandelroutes en uittips in de Maashorst
  • 1x gratis route om de Grote Grazers te spotten
  • 1x gratis Berg en Breukroute

Prijs: vanaf €100,00 p.p. op basis van 12 personen.

De prijs van deze weekendaanbieding is geldig tot en met 31 december 2020 met uitzondering van de feestdagen.

Weekendaanbieding in een luxe landhuis

Verblijf met een groot gezelschap in dit riante landhuis die een eigen poort heeft naar het bos. U kunt hier verblijven voor het jaarlijkse familie weekend of ga juist met een vriendengroep er op uit in dit landhuis. Vanuit dit landhuis kunt u heerlijk de bossen in of ga juist naar een stad zoals Den Bosch.

Uw verblijf in een Luxe Landhuis

Verblijf met een groot gezelschap in dit riante landhuis die een eigen poort heeft naar het bos. Deze groepsaccommodatie is geschikt voor 12 personen. De grote, maar toch knusse ruimte wordt gesplitst in een grote woonkeuken waar je heerlijk samen kunt eten en natafelen. Daarnaast is er een zithoek met een grote gashaard. Via een trap kom je bij de slaapvide. Op de begane grond is een 2-persoons slaapkamer met eigen badkamer voorzien van douche en wastafel.  Onder het huis is een slaapverdieping gemaakt met drie slaapkamers en twee badkamers. Het huis heeft drie aparte toiletten. De grote tuin ligt privé en nodigt uit om heerlijk buiten te eten, loungen en spelen. Het heeft zelfs een eigen trampoline.

Inclusief:
- Onbeperkt gebruik van de parkfaciliteiten
- Twee ruime verdiepingen en een slaapvide
- Uitzicht over weide met dieren
- Eigen kookfaciliteiten

Ontdek de prachtige omgeving

Naast de prachtige natuur, kunt u ook buiten de grenzen van het vakantiepark genieten van de natuur. Spring op de fiets na het bekijken van de fietsroutes of bepaal onderweg uw route. Wanneer u onderweg bent, kunt u een bezoek brengen aan Natuurgebied de Maashorst, Nationaal Landschap het Groene Woud, Landgoed Tongelaar en Kraaijenbergse Plassen.

Natuurgebied de Maashorst: het vakantiepark is een uitloper van de Maashorst. U bent meteen in het prachtige natuurgebied. Mogelijk vindt u onderweg sporen van de rijke historie van het gebied.

Nationaal Landschap het Groene Woud: het natuurgebied heeft een eigen karakter en is bijzonder. Het Groene Woud kunt u beschouwen als het visitekaartje van Brabant.

Landgoed Tongelaar: op het landgoed is het on-Nederlands stil. Centraal staat een kasteelburcht. De Kasteelburcht wordt omringd door boerderijen. Er wonen 50 dassen op het landgoed.

Kraaijenbergse plassen: bent u een liefhebber van vogels? Dan kunt u uw hart ophalen in de Kraaijenbergse Plassen. In de winter kunt u groepen eenden, ganzen en zwanen bewonderen.

Mogelijkheden

De volgende faciliteiten zijn beschikbaar bij deze locatie. Heeft u nog vragen? Neem dan gerust contact met ons op.

 • zwemmogelijkheden
 • huisdieren toegestaan
 • parkeren
 • restaurant
 • wifi
 • Receptie
 • Speelparadijs

Onze partner

Vakantiepark in het Brabantse land

Het vakantiepark ligt tegen de rand van het stuifzandgebied en de bossen van Bedaf. De ideale locatie om een heerlijke boswandeling te maken of de afwisselende natuur te ontdekken. Wilt u Bourgondisch genieten dat kan in het Brabantse land. Bij de Pier vindt u kampeerplaatsen, jaarplaatsen en luxe en sfeervolle vakantiewoningen. De vakantiewoningen zijn voorzien van alle gemakken. ’t Bospaviljoen is centraal gelegen en biedt verschillende faciliteiten aan. In ’t Bospaviljoen bevinden zich het café en restaurant, de doe & ontdekplek van de animatie en jeugdhonk voor jongeren vanaf 12 jaar. Kinderen kunnen naast ’t Bospaviljoen spelen in de speeltuin of zwemmen in het verwarmde peuter-en buitenbad.

Accommodaties

Kampeerplaatsen: wilt u met uw eigen caravan of vouwwagen kamperen, dat kan op het Heideveld. De kampeerplaatsen zijn uitgerust met eigen water-, riool en televisie aansluiting. Tevens zit er 10 ampère elektra bij en kunt de auto naast uw plaats parkeren. Het is mogelijk om een eventueel een extra tentje van maximaal 2 m bij 3 m te plaatsen.


Vakantiewoningen: op het vakantiepark staan verschillende vakantiewoningen waarin u kunt overnachten. De vakantiewoningen zijn geschikt voor 2 tot 12 personen. Zij voorzien van alle gemakken, zodat u een aangenaam verblijf kunt hebben.


Glamping: wilt u kamperen, maar wel met luxe. Overnacht in een nieuwe comfortabele uitgeruste lodge van het vakantiepark.

Ontdek de Pier

Zwembad: u kunt zwemmen en elkaar nat spetteren in het warme water van het buiten zwembad. Een verwarmd waterspeelplaats met een bad van 1,40 meter diep en peuterbad kunt u diverse spelletjes spelen. Het buitenzwembad is geopend van mei tot en met augustus. Op het zonneterras kunt u als volwassene toekijken en zonnen. In het zwembad is geen badmeester/ juf aanwezig.


Alles voor jong en oud: tijdens de Pasen, in de meivakantie, met Hemelvaart en Pinksteren en tijdens de zomervakantie verblijven Korrel en Blaadje op het vakantiepark. Ga samen met Korrel en Blaadje op avontuur. Bovendien worden activiteiten georganiseerd voor jong en oud en vermaakt u zich met de hele familie.


Speeltuin: in de speeltuin kunnen de kinderen zich op en top vermaken. Kinderen kunnen schommelen, in de touwen klimmen en klauteren, met water spelen of van de glijbaan. Mochten de kinderen met zand willen spelen, neem een schepje mee. Avontuurlijke kinderen kunnen aan een touw zwieren vanaf de Bedafse bergen.


De Pier bewoners: de dierlijke bewoners van het vakantiepark dienen verzorgd te worden. Uiteraard mag u komen helpen, denk wel aan regenlaarzen of oude schoenen en trek oude kleding aan.


Hullie speelboerderij: met slecht weer kunt u op 650 meter van het park binnenspelen in een speelhal. De speelhal is voorzien van een black-light avonturengolf, knutselhal en outdoor lasergame.

De omgeving

In de omgeving rond het vakantiepark valt veel te beleven.


Wilt u genieten van de natuur, dat kan in de schitterende natuur van Brabant. U kunt een wandeling maken door de bossen en duinen. Of stap op de fiets en ontdek wat de omgeving te bieden heeft. Rond het vakantiepark kunt u de natuur ontdekken in het natuurgebied de Maashorst, Het Groene Woud, Landgoed Tongelaar en Kraaijenbergse Plassen. De omgeving van het vakantiepark is rijk aan cultuur. U wordt meegenomen in de wereld van kunst, natuur en historie.


Breng een bezoek aan Natuurmuseum Brabant, het Museumkwartier ’s-Hertogenbosch, Kasteel Heeswijk of Eindhoven Museum.


Wilt u er een dagje op uit trekken, geen enkel probleem. De uitstapjes zijn geschikt voor elke leeftijd. Maak een rondvaart op de Binnendieze van ’s-Hertogenbosch of breng een bezoek aan attractiepark de Efteling. Dieren kunt u bewonderen en ontdekken in het Dierenrijk.

Veelgestelde vragen

Als ik een aanvraag doe of een reservering maak, hoe snel krijg ik dan antwoord?

Uw aanvraag/reservering wordt altijd binnen 24 uur in behandeling genomen. Bungalow deals informeert u binnen deze tijd telefonisch of per e-mail of het beschikbaar is en zal met u de gestelde vragen die u heeft doornemen.

Als u een definitieve reservering maakt krijgt u een bevestigingsmail van Bungalow deals en ontvangt u tevens van de locatie waar wij uw reservering plaatsen een bevestiging met daarin de Algemene Voorwaarden.

Bungalow deals maakt voor u de reservering en van ons maar ook van de locatie waar u naar toe gaat ontvangt u een bevestiging. Zij bepalen hoe en wanneer er een (deel)betaling gedaan moet worden. Dit dient u dus in uw bevestiging terug te kunnen vinden.

Uiteraard kunt u uw reservering wijzigen. Neemt u dan contact op met onze reserveringsmedewerkers op 088-5405805. Zij zullen de wijzigingen met u doornemen en deze doorgeven.